AKTUELNO

Vaša dobra navika – svakog vikenda od 10 do 13 sati na TV Pink

Na raskrsnici svetova smešten je Beograd, a u njegovoj duši nalazi se Skadarlija, odakle gledamo subotnju emisiju “Žikina šarenica” od 10 sati na TV Pink, dok će karavan u nedelju, 23. juna, otići malo severnije ka Vrbasu, u Ravno selo.

Uz stihove pesme “Traje, traje Skadarlija” legendarni pevač Žarko Dančuo otvara emisiju, u kojoj će autor Živorad Žika Nikolić ugostiti gradonačelnika Beograda dr Zorana Radojčića i njegovog zamenika Gorana Vesića.

Foto: Wikipedia

Kako i dolikuje ovoj boemskoj četvrti, emisija će obilovati umetničkim programom. Zajedno će za stolom sedeti glumica Vjera Mujović, pevačica Merima Njegomir i pesnik Ivan Lalović, pa nas očekuje i kazivanje poezije i pevanje starogradskih pesama. Od direktora Beogradske filharmonije Ivana Tasovca saznajemo da li je sve spremno za nedeljni kulturni spektakl na Ušću, uz podsećanje na prošlogodišnji koncert na otvorenom, dok će Damir Handanović, direktor Centra beogradskih festivala (CEBEF) sa Nemanjom Berićem, prvim čovekom Savskog venca, najaviti dešavanja na ovoj opštini.

Foto: TvPink Printscreen

Biće tu još zanimljivih gostiju, a među njima nam iz Australije dolazi Julijana Nikoliš, devojka srpskog porekla koja je ponela ovogodišnju lentu Mis Turizma za zemlju u kojoj živi, dok iz Švedske stiže tamošnja TV zvezda Jovan Radomir, koji svoje poreklo promoviše i kroz knjigu “Balkan - hrana, ljudi i uspomene”. Direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović će najaviti važna dešavanja u prestonici, a gosti će biti i učenici Matematičke gimnazije.

Smenjivaće se muzičari i pevači skadarlijskom kaldrmom, a među njima će biti sastav “La Banda” i Đura i “Mornari”.

Pink RS

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'