AKTUELNO

Još jednu nedelju počeli smo uspešno. Hvala na poverenju. Vaša TV Pink!

Televizija Pink u danu iza nas je zvanično najgledanija televizija u Srbiji, govore zvanični rezultati agencije Nilsen Audience Mensurment. Kao i prethodnih dana, Pink je ostvario uspeh u gotovo svim grupama gledalaca, a najviše se ističe urbana i ženska populacija, kao i publika starosti od 18-49 godina.

Foto: Promo.

Foto: Pink.rs

Vaš izbor u danu iza nas, bile su serije “Elif”, “ “Istanbulska nevesta” i nova serija inostrane produkcije “Ljubav iz osvete” koje se nalaze među devet najgledanijih emisija u danu. Informativni program naše televizije najgledaniji je od svih komercijalnih emitera, pa je najgledanija informativna emisija upravo “Nacionalni dnevnik”, dok su visokorangirani: “Nacionalni dnevnik u 13h” i “Popodnevni dnevnik”, kao i “Novo jutro” koje je zvanično najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Sva dešavanja iz najpoznatijeg rijatija nalaze se u samom vrhu gledanosti. Verna Pinkova publika, gotovo 21% auditorijuma pratilo je emisiju “Zadruga-Izbor Potrčka” koja se nalazi među šest najgledanijih formata u danu, dok je gotovo 30% auditorijuma dan zavšilo uz emisiju “Zadruga-Pretres nedelje sa Milanom”.

Foto: TV Pink Printscreen

Na zvaničnoj top listi, visokorangirana su i sva direktna uključenja u rijaliti “Zadruga”.

#Televizija Pink

'