AKTUELNO

Vaša dobra navika – svakog vikenda od 10 do 13 sati na TV Pink

Iz Srema se “Žikina šarenica” u nedelju, 9. juna seli u Kolubarski okrug, u gradsko naselje Mionica, gde od Bobana Jankovića, predsednika te opštine i Vesne Djujić, direktorke Turističke organizacije saznajemo sve što treba da znamo o ovom kraju.

Razgovaraće Žika i sa predstavinica predškolskih ustanova, osnovne, srednje i škole glume, i otkriti njihove aktivnosti, a predstaviće se i Milijan Stojanić, ispred federacije kuvara Srbije. Nakon priloga “U gostima kod Zagorke Stojanović”, ova čuvena beogradska umetnica u emisiji govori zašto je baš u Mionici osnovala “Tkački dvor”. Biće tu i lokalni automobilisti i biciklisti, kojima je ovaj kraj idelan za vožnju.

Foto: Pink.rs/Promo

Zoran Pantović predstavlja prvi sabor violine, i naravno – svira, a među muzičkim gostima emisije su Jovan Maljoković sa bendom, Era Ojdanić, Vera Matović, etno grupa “Mione”, lokalni KUD “Vojvoda” i drugi.

Po Kolubarskom kraju šetala je reporterka Gordana Lopičić, koja nam donosi priloge sa “Mišićevih dana”, iz Struganika, Banje Vrujci, Muzeja kamena, Kuće čaja i Kuće Kolubarske bitke.

Ovo šareno društvo “Žikine šarenice” garantuje vam dobar provod i mnoštvo korisnih informacija i ovog vikenda na TV Pink.

Pink RS

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'