AKTUELNO

Emisija "Brak na nevidjeno" svakog četvrtka u 22 časa na TV Pink

Još jedan prestonički potencijalni bračni par upoznajemo u emisiji “Brak na neviđeno”, koja je na programu TV Pink u četvrtak, 30. maja od 22 časa. Voditeljka Milica Kon predstaviće Brankicu Bulić (54) i Miroljuba Markovljeva (58).

Ona je direktorka firme za špediciju. Zna šta želi, uporna je i veoma pričljiva. Potpuno suprotno mirnom Miroljubu, tehničaru na rendgenu u Domu zdravlja Zemun, čutljivom i povučenom čoveku.

Foto: Promo.

Ono što im je zajedničko, jeste – razvod. Brankicu je muž ostavio zbog druge žene pre 10 godina. Ima troje dece, a živi sa jednim sinom. Miroljubov brak potrajao je 18 godina i doneo dvoje dece.

Foto: Promo.

Pred venčanje Milica Kon je prošetala sa mladencima gradom, u potrazi za odelom, burmom i drugim potrebštinama za svadbu, i tom prilikom što-šta saznala o njima. Brankica je bez zadrške pričala o svom životu, dok je od Miroljuba morala da izvlači reči.

Foto: Promo.

To nije bio slučaj sa četiri Brankičine najbolje drugarice koje su je pratile u stopu tokom priprema. Šta više, bez njih neće moći ni pred matičarku da izađe, moraju one prve da procene mladoženju. Ali, pre toga da zapevaju i zaigraju. Ipak – venčanja može, ali i ne mora biti!

Foto: Promo.

Kako će na to reagovati Miroljub i da li će se suprotnosti privući, videćemo u četvrtak na TV Pink u emisiji „Brak na neviđeno“.

Pink RS

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#Televizija Pink

#emisija

'