AKTUELNO

Kraj druge sezone serijala "Trenutak iz sna" u četvrtak na TV Pink

Druga sezona emisija „Trenutak iz sna“ se okončava ovog četvrtka, 23. maja od 22.45 na TV Pink, epizodom koja je specifična po tome što je prvi put u njoj glavni junak muškarac. U pitanju je Miloje Rašić, kome sudbina nije bila baš naklonjena u životu.

Odrastao je bez roditelja, a momenat kada ga je otac napustio ostao je duboko urezan u njegovo sećanje.

Foto: Promo.

Njegove oči su bile otvorene, ali on se nije ni pomerio, ni trepnuo – priseća se Miloje stravičnog događaja. – Čak i dan danas imam traume od toga, budim se noću, ustajem...

Dešavalo se Miloju da u snu počne da zapomaže, da ne može da spava, da diše, ali je hrabro nastavio da korača kroz život. Međutim, jedna pogrešna odluka donela mu je još jedan traumatičan događaj.- Samo se sećam da sam bukvalno leteo preko motora, on je ostao iza mene – priseća se ovaj momak kobnog momenta koji mu je oduzeo dragoceno zdravlje, jer je u toj saobraćajnoj nesreći završio na asfaltu polomljenih zuba.

Foto: Promo.

Najvaći zadatak u ovoj epizodi bio je da Miloju povrate osmeh na lice, a time i otklone probleme koji mu ugrožavaju zdravlje. Čvrsto držeći za ruku voditeljku Tijanu Čurović, on je u stomatološkoj ordinaciji hrabro čekao konačnu odluku – da li je stigao na vreme, ili je kasno da se u njegovoj vilici ponovo zabeli niz zdravih zuba.

Foto: Promo.

„Trenutak iz sna“ će posle mnogo žena pokušati da pomogne i jednom muškarcu sa ozbiljnim problemima, a od jeseni vas na TV Pink ponovo očekuju nove priče o teškim sudbinama, koje se za samo nekoliko dana mogu promeniti zahvaljujući timu stručnjaka koji realizuju ovaj humani TV serijal.

Pink RS

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

'