AKTUELNO

Tokom sva tri dana vikenda, televizija Pink, ubedljivo je najgledanija komercijalna televizija.

Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija u odnosu na ostale emitere ostvarila je bolje rezultate u posebnim grupama gledalaca među kojima se najviše ističe publika ženske i urbane populacije, kao i publike starosti od 18-49 godina.

U petak ste pratili serije „Elif“, „Istanbulska nevesta“ i „Zabranjena ljubav“ koje se nalaze među deset najgledanijih emisija, dok je domaći serijski program za dane vikenda takođe dominantan. U subotu visokorangirana je serija „Državni službenik“, dok je nedelja rezervisana za „Šifru Despot“.

Foto: Promo.

Tradicionalno naš informativni program u samom je vrhu gledanosti, pa je tokom vikenda ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera „Nacionalni dnevnik“. Ostali formati naše informativne redakcije nalaze se u samom vrhu gledanosti: Popodnevni kao i Nacionalni dnevnik u 13. Pored toga, u subotu je višesatnu specijalnu emisiju „Od Horgoša do Preševa“ pratilo preko 1.200.000 gledalaca, koja je u određenim trenucima tokom trajanja programa bila najgledanija u odnosu na sve emitere uključujući i Javni Servis Srbije. Jutarnji program naše televizije tokom sva tri dana vikenda ubedljivo je najgledaniji u odnosu na ostale komercijalne emitere. Poslednji dan vikenda rezervisan je i za „Kontraviziju sa Lavom Pajkićem“.

Foto: TvPink Printscreen

Formati zabavne redakcije visoko su pozicionirani. Petak je u znaku „Pinkovih zvezdica All stars“, subota, za talk show Sanje Marinković „Magazin IN“ koji je među devet najgledanijih emisija u danu, ali i reprizno izdanje emisije „Paparazzo lov“ koju je pratilo 21% auditorijuma. Nedelja popodne, rezervisana je za autorsku emisiju Ognjena Nestorovića „Premijeru Vikend Specijal“ koja je u terminu emitovanja najgledanija emisija u odnosu na sve emitere uključujući i Javni Servis Srbije. Večernje sate naša publika provela je uz prvu polufinalnu emisiju „Pinkove zvezde all talents“.

Foto: TV Pink Printscreen

Rijaliti program „Zadruga“ okuplja vernu pinkovu publiku. Pored gotovo svih direktnih uključenja, na listi najgledanijih foramta su i specijalne emisije. Petak je rezervisan za nominacije u popodnevnom terminu koje je pratilo oko 21% publike.Subota za formate: „Zadruga-Pitanja novinara“, kao i „Izbacivanje“ i „Zadruga-Specijalna emisija“ su među najgledanijim formatima drugog dana vikenda. Nedelja je rezervisna za "Zadruga-Uspomene".

Foto: TvPink Printscreen

Još jednu nedelju uspešno smo priveli kraju zahvaljujući vama. Hvala na poverenju i ostanite uz Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'