AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U naredna tri sata gledaćete:

- Štampu prelistavaju Vladimir Đukanović, narodni poslanik i Milan Dobromirović, urednik političke rubrike u "Informeru".

- Vanredni izbori za predsednike opština Kosovske Mitrovice, Leposavića, Zubinog Potoka i Zvečana održavaju se danas. Ovi izbori ocenjeni su kao svojevrsni referendum za ili protiv opstanka Srba na Kosovu, a zašto je važno da Srbi danas u što većem broju izađu na glasanje u ove četiri opštine na severu, tema je o kojoj razgovaraju Milovan Drecun, predsednik skupštinskog Odbora za KiM i Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM.

- Na platou ispod mosta Vrla, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je zvanično otvorio za saobrahaj južni krak Koridora 10. A kakva atmosfera je juče vladala na terenu, kakve su reakcije građana sa Juga Srbije na autoput u Grdeličkoj klisuri i koliko je južni krak Koridora 10 važan za našu zemlju, teme su o kojima govori Zoran Drobnjak, direktor JP "Putevi Srbije".

- Poslanici Narodne Skupštine na sednici 27. maja raspravljaće o izveštaju o Kosovu i Metohiji, na kojoj će na pitanja odgovarati predsednik Srbije Aleksandar Vučić. A da li će ovoj raspravi prisustvovati poslanici opozicije, tema je o kojoj govore Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, Dejan Vuk Stanković, analitiča i Nemanja Starović, istoričar.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Mogul bend koji će nam predstaviti svoje dve nove pesme: "Žig na srcu" i "Mačka tačka".

#Novo jutro

'