AKTUELNO

Hvala na poverenju i ostanite uz Pink.

Liderska pozicija za TV Pink kada govorimo o istrazivanju gledanosti. I četvrtog dana ove nedelje Pink je najgledaniji emiter u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije. Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je i u posebnim grupama gledalaca.

Najviše paznje našem programu posvetila je urbana publika, gledaoci starosti od 18 do 49 godina a velika prednost u odnosu na sve emitere vidljiva je u grupi gledalaca ženske populacije.

Foto: Pink.rs

Serijski program je tradicionalno u samom vrhu gledanosti. Serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i Zabranjena Ljubav” visoko su rangirane na zvanicnim top listama. Veruje se našem informativnom programu, pa su tako naši formati najgledaniji u odnosu na ostale komercijalne emitere.

„Nacionalni dnevnik“ je i u danu iza nas najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. “Novo jutro” tradicionalno je najgledanija jutarnja emsiija svih komercijalnih emitera, dok fsntasticne rezultate belezi i emisija “Brak na nevidjeno” koju je pratilo preko 24 odsto auditorijuma i ujedno je među pet najgledanijih emisija u danu, dok se na ovaj format naslanja i “Trenutak iz sna” koji je pozicioniran među deset najgledanijih emisija na zvanicnoj top listi.

Verna Pinkova publika pratila je popodnevna pitanja gledalaca, dok je oko neverovatnih 26 odsto auditorijuma dan završilo uz „Zadrugu-Gledanje snimaka“.

#Gledanost

'