AKTUELNO

Nova neobična životna priča ove srede ekipu emisije "DNK", na čelu sa voditeljkom Natalijom Simović, vodi u Kolubarski okrug, tačnije u naselje Kalenić.

Ovog puta, pomoć je zatražila Slavica i njena porodica, jer žele da dokažu njenom suprugu Brani i njegovoj porodici da je biološki otac dvoje dece koju su dobili u braku.

Foto: Promo.

Slavica i Brana su u braku četiri godine, i po njihovim izjavama u njihovom odnosu sve odlično funkcionše. Međutim, Slavičini roditelji tvrde drugačije. Naime, prema njihovim rečima, i Slavica i Brana su tokom ove četiri godine bili neverni i menjali partnere.

Njihovo starije dete je od rođenja kod Slavičinih roditelja, jer kažu da nisu imali uslova za odgajanje. Međutim, Slavicu i Branu to nije sprečilo da naprave drugo, koje živi sa njima.

Foto: Promo.

Slavica i Brana su sa detetom trenutno kod njegovih roditelja, koji im pomažu u svakom pogledu. Sa druge strane, Slavičini roditelji kažu da njih dvoje ne mogu da žive samostalno jer Brana kocka i celu poslednju platu je ostavio na aparatima, zbog čega je Slavica sa detetom bila gladna nedelju dana.

Foto: Promo.

Brana i njegovi roditelji starije dete nisu videli dve godine, a pale su i teške reči - da je dete kopile.

Foto: Promo.

Šta je zapravo istina i da li je Brana biološki otac oba Slavičina deteta, saznaćete u emisiji "DNK" u sredu 8. maja od 22:45 časova na TV Pink!

#DNK

#Televizija Pink

'