AKTUELNO

Ne propustite praznično izdanje emisije "Amidži šou".

U duhu prazničnog raspoloženja, ovog utorka vas od 23 časa na TV Pink očekuje specijalno izdanje vaše omiljene late night emisije "Ami G Show". Gosti autora i voditelja Ognjena Amidžića biće sjajna pevačka ekipa - Dara Bubamara, Sandra Afrika, Milica Todorović i Mirza Selimović.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nakon skandala kada je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila privatan video, Dara Bubamara će otvoreno o svemu tome govoriti u emisiji "Ami G Show". Da li je snimak objavljen slučajno ili namerno, kakav je njen trenutan emitivni status i kakvi su joj dalji planovi u karijeri, Dara će otkriti u emisiji "Ami G Show". Takođe, Dara će morati da se pokaže i u brojnim izazovima koje je Ognjen pripremio za nju, ali i ostale goste.

Sandra Afrika je već izvesno vreme u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, a nedavno se u medijima pojavila informacija da je pevačica u drugom stanju. Da li je Sandra najzgodnija trudnica, zbog čega je odlučila da kupi psa i nazove ga Afri i da li razmišlja o udaji za fubalera, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Milica Todorovoić i Mirza Selimović trenutno su u u žiži interesovanja medija, jer su objavili duetsku pesmu "Avet", koja već ima više od 3.000.000 pregleda na Jutjubu. Osim o zajendičkoj pesmi i spotu koji je već oduševio publiku, Milica će pričati i o tome kako je liniju dovela do savršenstva, zbog čega još uvek nije izgovorila sudbonosno "da" izabraniku Milošu i da li je duetska pesma sa Mirzom bila dobra odluka. Sa druge strane, Mirza će se oprobati u Ognjenovim zadacima, pa će tako morati da zatvorenih očiju našminka Milicu. Da li će u tome i uspeti, saznaćete u emisiji "Ami G Show".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Osim Milice i Mirze, na razne izazove moraće da odgovore i Dara i Sandra, pa ćete tako videti da li su pevačice spremne da odgovore na škakljiva pitanja ili da u zamenu za to rade čučnjeve.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Dobra zabava je zagarantovana, zato ne propustite praznično izdanje emisije "Ami G Show" u utorak 30. aprila od 23 časa na TV Pink!

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Milica Todorović

#Mirza Selimović

#Ognjen Amidžić

#Sandra Afrika

'