AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru sa Predragom Sarapom gledaćete:

- Štampu danas prelistavaju Dragan Vujičić, novinar "Večernjih novosti" i Mišel Zubenica, izvršni direktor Centra za međunarodnu javnu politiku.

- Zbog čega je na Kosovo iz Sirije vraćeno 110 osoba, među kojima su i mnogobrojni džihadisti koji su se borili na strani Islamske države i koja je uloga Amerike u ovoj akciji, tema je za Milovana Drecuna predsednika skupštinskog Odbora za KiM, Vladu Radulovića, vojno-političkog analitičara, i Dževada Galijaševića, stručnjaka za terorizam.

- Više tužilaštvo u Beogradu po treći put podiglo je optužnicu protiv Zorana Marjanovića, koji se tereti za brutalno ubistvo supruge Jelene Marjanović. Koji su to novi dokazi koji su predstavljeni u ovoj optužnici, tema je o kojoj govore advokati optuženog Marjanovića, Stefan Jokić i Nikola Dumnić.

- Da li će nakon ubistva Veselina Veska Vukotića obračuni između crnogorskih narko klanova postati sve češći i kojim se putevima droga krijumčari u regionu - ovo će biti pitanja za Božidara Spasića, bivšeg obaveštajca, Marka Nicovića, člana Svetske asocijacije šefova policija i Predraga Jeremića, urednika portala "Embargo".

- Kiji Kockar džihadisti prete smrću. Novinar sarajevskog tabloida navodno je pozvao na ubistvo pobednice "Zadruge", u čemu su mu se pridružili ostali ekstremisti iz Bosne. Ovo su natpisi koji su ovih dana osvanuli u medijima. O čemu se tačno radi, otkriće nam upravo Kristina Kija Kockar.

- Pod reflektorima je Katarina Živković koja će nam predstaviti svoju novu pesmu "Sijam".

- A u rubrici Hit jutra ugostićemo Gazda Paju koji će nam predstaviti novi singl "Princ Belvedere".

#Jutarnji program

#Novo jutro

'