AKTUELNO

Emisija "Brak na neviđeno" svakog četvrtka u 22 časa na TV Pink

Sa veoma interesantnim kandidatima za “Brak na neviđeno” upoznaje nas voditeljka Milica Kon ovog četvrtka, 18. aprila na TV Pink. Dobrodržeći potencijalni mladoženja, Miodrag Jović, ima 61 godinu i dolazi iz Leskovca, dok blizu njegovog kraja, u selu Žitkovac, upoznajemo Radicu Banković, godinu dana mlađu od njega.

Foto: Promo

Da li je izabrala ulogu za ovu emisiju ili Radica zaista živi bajkovito, tek, ona je odlučila da se predstavi kao dobra vila koja ispunjava sve želje. Ipak, njene želje su jasne - potreban joj je čovek za nastavak života, jer je pre tri godine postala udovica.

Mlada sam se udala, sa 17 godina i pobegla sam s njim. Prevario me je, ali je bio lep i zgodan i živeli smo 40 godina u braku. Bolest je došla i on je umro u 63. godini – priča Radica.

Foto: Promo

Dok je šetala sa Miodragom kroz Leskovac u potrazi za obućom za venčanje, Milica Kon se raspitivala od čeka budući muž živi, a njegov odgovor ju je prvo zbunio, a potom i iznenadio.

Ne bavim se ni sa čim, živim od ljubavi – naizgled romantično je odgovorio Miodrag.

Na Miličino insistriranje da sazna odakle mu novac i da slučajno njihov kandidat nije žigolo, on je rekao:

Možda i jesam. Kako mogu žene da žive od ljubavi, mogu i muškarci!

Foto: Promo

U nastavku razgovora saznajemo da Miograd želi da stane na ludi kamen, da ostavi svoje mušterije i pronađe drugi izvor prihoda, a da li će mu dobra vila iz Žitkovca ostvariti tu želju, saznaćemo pred sam kraj emisije “Brak na neviđeno”.

#Brak na neviđeno

#Televizija Pink

#emisija

'