AKTUELNO

Serija Radoša Bajića svake nedelje u 20 časova na TV Pink

U udarnom terminu – nedeljom od 20 časova na TV Pink, očekuje vas 53. epizoda serije “Šifra Despot”, u kojoj autor Radoš Bajić uvlači glavnog junaka Despota (Đorđe Marković) u novu, nezavidnu situaciju.

Epizoda počinje sasvim uobičajenim radnim danom, koji ne nagoveštava događaje koji slede. Despot se sprema za posao, ali i razmišlja o Žani (Marijana Mičić) i njihovoj vezi. Danima bezuspešno pokušava da je nađe, pa odlučuje da ode kod nje. Ono što će ga dočekati, nimalo mu neće biti prijatno!

Foto: Promo

Života (Radoslav Milenković) je u bolnici. Čeka odluku da li će biti intervencije na srcu, a i sama pomisao na operaciju mu tera strah u kosti.

Foto: Promo

Na novom Depotovom poslu, u Odeljenju za prevare Ministarstva unutrašnjih poslova, ekipa inspektora Bukvića (Igor Đorđević) i dalje radi na slučaju advokata Guteše (Lepomir Ivković). Ne polazi im za rukom da uđu u trag njegovim malverzacijama.

Foto: Promo

Iznenada, Despot dobija telefonski poziv od Gutešine supruge Blagice (Dara Džokić). To je prilika da se dođe do poverljivih informacija, a Despot dobija zadatak da ozvučen ode na sastanak sa gospođom Blagicom. Ona je spremna na sve da izvuče svog muža iz pritvora. Ponuda koju će izneti Despotu biće veoma neuobičajena. Hoće li je on prihvatiti?

Pink RS

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Šifra Despot

'