AKTUELNO

Vaša dobra navika - svakog vikenda od 10 do 13 sati samo na TV Pink

Koju predstavu da pogledate, kuda da otputujete, koju knjigu da pročitate, šta vas očekuje u seriji “Državni službenik” i još mnogo toga otkriva vam Živorad Žika Nikolić ovog vikenda od 10 do 13 časova na TV Pink u legendarnoj emisija “Žikina šarenica”.

Foto: Pink.rs/Promo

Subotnje društvo mahom je iz pozorišnog i filmskog sveta. Povodom fenomenalnog uspeha serije “Državni službenik”, koju subotom od 21 čas prikazuje TV Pink, gostuju Nina Nešković, glumica i Aleksandra Kovač, kompozitorka, čije su note obojile ovo delo Predraga Gage Antonijevića.

Foto: Promo

Glumac Ivan Bekjarev je poklonio svoj legat Udruženju za kulturu, umetnost i međunarodnu saradnju “Adligat”, pa će u emisiji, uz predsednika tog udruženja Viktora Lazića, govoriti o tome, dok će glumci “Okret teatra” najaviti svoje predstave. Oba dana vikenda Žika će na svojevrstan način odati pomen nedavno preminulom piscu Dobrici Eriću.

Biće reči i o roditeljstvu novog doba, Danima Roma, automobilizmu, a pevaće nam Kud “Petar I Karadjordjević”, Emir Habibović, Mirko Kodić, “Rok bulevar” i drugi.

Neka i ovog vikenda od 10 do 13 sati "Žikina šarenica" bude vaša dobra navika!

#Državni službenik

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'