AKTUELNO

Serija Radoša Bajića svake nedelje u 20 časova na TV Pink

Serija Radoša Bajića, “Šifra Despot“, koja je na programu TV Pink nedeljom od 20 časova, u 52. epizodi pod nazivom „Prva akcija“ donosi nam nova uzbuđenja junaka koji su osvojili srca publike. Glavni među njima, Despot Despotović, koga tumači Đorđe Marković, nosi ovu priču, a živopisne likove koji se oko njega prepliću tumače Radoje Čupić, Miloš Đorđević, Igor Đorđević, Ljiljana Stjepanović, Irfan Mensur i drugi.

Foto: Printscreen Youtube

Ova epizoda počinje na VMA, gde je Despotov otac Života (Radoslav Milenković) prebačen na dalja ispitivanja nakon preživljenog infarkta. Rumenka (Branka Šelić) i Dobrić (Radoje Čupić) su u bolnici. Iz sanitetskog vozila iznose Životu, a za njim izlazi i Despot. Svi su okupljeni i zabrinuti.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, Despot dobija poziv od novog šefa, inspektora Bukvića (Igor Đorđević). Služba zove i ne toleriše slabosti i privatne okolnosti. U toku je akcija hapšenja čuvenog advokata Guteše (Lepomir Ivković) i neophodno je da Despot bude na licu mesta.

Foto: Printscreen Youtube

Po povratku kući, Rumenka zatiče Žanu (Marijana Mičić). Došla je da se nađe Despotovoj majci i uteši je. Kroz razgovor, uz kafu, Žana saznaje detalje koji će je navesti da počne da razmišlja da je njena i Despotova veza ipak velika greška. Ona koristi momenat Rumenkine nepažnje i odlazi u suzama i bez pozdrava...

Foto: Printscreen Youtube

Kako će se razrešiti Žanina i Despotova romansa u novim okolnostima, saznajte u nedelju od 20 časova na TV Pink.

Pink RS

#Televizija Pink

#serija

#Šifra Despot

'