AKTUELNO

Da li su se venčali i ostali zajedno - u novoj epizodi šou programa "Brak na neviđeno", u četvrtak od 22.00 na TV Pink.

Ovonedeljna epizoda serijala “Brak na neviđeno”, koju gledamo u četvrtak, 4. aprila u 22 časa na TV Pink, donosi mnogobrojna iskušenja za učesnike. Milena Zafirović (26) iz Bariča prijavila se u trenutku kada je saznala da je u drugom stanju sa muškarcem koji, osim što je prevario, nije hteo da prihvati očinstvo nad budućim detetom.

Foto: Promo

Ja sam njemu javila da sam trudna, a on je rekao da ga to ne zanima, da sam ja za njega mrtva i da to nije njegova briga – jada se Milena.

Zadatak tima ove emisije nije bio lak. Bilo je potrebno pronaći mladoženju koji bi po karakteru bio spreman da se suoči da njegova buduća supruga nosi dete drugog muškarca. Odabir je pao na Olivera Ivanova (26) iz mesta Sefkerin u Vojvodini. On je nedavno izašao iz duge veze i trpi pritiske roditelja da se što pre oženi i podari im potomke.

Foto: Promo

Pre nekoliko meseci sam izašao iz veze koja je trajala dve i po godine – priča Oliver. - Sve je bilo u redu, njeni su znali sve, ali jednog dana mi je njen otac rekao mu smeta moja nacionalnost, to što sam rom. Zašto to nije rekao na početku, nego je čekao da se mi baš zbližimo i da počemo da planiramo nešto?

Velika neizvesnost vladala je do samog dana venčanja. Nervoza mlade je rasla izvan redovnih granica. Sve vreme ju je mučilo pitanje da li će biti prihvaćena od strane budućeg mladoženje zajedno sa detetom koga ne želi da se odrekne ni po koju cenu.

Foto: Promo

Da li su se venčali i ostali zajedno saznaćemo u novoj epizodi šou programa "Brak na neviđeno" na TV Pink.

#Brak na neviđeno

#Televizija Pink

#emisija

'