AKTUELNO

Vaša dobra navika – svakog vikenda od 10 do 13 sati samo na TV Pink

Dok odbrojavamo sitno do početka prve dve epizode triler serije “Državni službenik” na TV Pink, u subotu, 30. marta od 10 sati u “Žikinoj šarenici” možemo da saznamo neke nove detalje o ovoj intrigatnoj priči i to od njenog autora Predraga Gage Antonijevića i jednog od likova u seriji, Nenada Okanovića. Ono što nas očekuje u večernjim satima, od 21 čas, videćemo i u insertima iz serije.

Foto: Promo

Žika Nikolić će u subotu ugostiti veliko društvo iz Lebana. Biće tu Ivana Krstić, predsednica opštine, direktor, zamenik i nastavnici jedne tamošnje osnovne škole. Videćemo prilog o Caričinom gradu, koji se nalazi na sedam kilometara od Lebana, a predstavlja jedan od najvećih i najznačajnijih vizantijskih gradova u unutrašnjosti Balkana. Između ostalih, u studiju će biti i Jelena Mila, švedska i srpska glumica i producent, kao i gosti sa Foruma u Dubajiu.

Foto: Pink.rs/Promo

Razgovore će prožimati prilozi sa golf terena u Žablju, pa iz manastira Bogovadja, videćemo najavu festivala dokumentarnog filma i zanimljivu priču o istoriji beogradskih kafana.

Među pevačima subotnje emisije su devojčica Olga sa horom i iskusni muzičari poput Radiše Uroševića i Snežana Babić.

Neka i ovog vikenda “Žikina šarenica” ostane vaša dobra navika.

#Nenad Okanović

#Predrag Gaga Antonijević

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'