AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu prelistavamo sa Bojanom Bilbijom urednikom političke rubrike u dnevnom listu "Politika" i Bogdanom Obradovićem, bivšim selektorom Dejvis Kup reprezentacije.

Pentagon je ipak odobrio milijardu dolara za izgradnju dela zida na granici Amerike sa Meksikom, a kako je najavio šef Pentagona, vojni inženjeri počece sa izgradnjom oko 92 kilometra ograde u Jumi, i El Pasu. Ssta će ovaj zid doneti na političkom planu? Da li je zaštita zemlje od narkotika i ilegalnih migranata dovoljno snažan argument za podizanje zida?

Šta pokazuju čak tri slučaja ostavljenih beba, od početka godine, u Srbiji, na koji način država zbrinjava tu decu, koliko su bezbedni radnici na gradilištima i šta se dešava kada se ministar nađe u ulozi anonimnog građanina, koliko namenski transferi doprinose razvoju novih usluga socijalne zaštite, šta su inspektori otkrili u pojačanoj kontroli ustanova socijalne zaštite i koliko je Srbija blizu izbora? O ovim pitanjima razgovaraćemo sa ministrom za rad, zapošljavanje,boračka i socijalna pitanja Zoranom Đorđevićem.

Mit o američkom "nevidljivom" lovcu bombarderu F-117A srušen je na današnji dan pre 20 godina. "Noćni soko", koji je posle brojnih akcija u Libanu, Panami, Iraku stekao oreol "nevidljivog", oboren je 27. marta u vojvođanskoj ravnici u selu Buđanovci. Kako je devetočlana ekipa trećeg raketnog diviziona Vojske Srbije videla "nevidljivi" bombarder na radaru?

Da li možemo sebe da promenimo ili su nam sudbina i karakterne crte karmički zapisane? Da li se oprost može tražiti samo kroz religiju,ili je vera prevaziđena radom na sebi? Ko je upravu- religija, astrologija ili lajf koučevi.

Serija "Državni službenik" u subotu, počinje da se emituje na TV Pink. Među zvučnim glumačkim imenima je i naša današnja gošća glumica Sonja Kolačarić.

"Pod reflektorima" je glumac Ivan Zablaćanski koji priprema novi projekat Crveni mesec, seriju koja će se emitovati na TV PINK.

Lena Kovačević predstaviće novi spot za pesmu Dubine, a ugostićemo i Emira Habibovića naslednika Ssabana Ssaulicah

Čućete i ko je čovek koji spaja Keniju i Srbiju koje iako kulturološki različite imaju brojne sličnosti.

"Hit jutra" rezervisan je za Gabrijelu Pajčev i Acu Živanovića i njihov dugo očekivani duet.

#Novo jutro

'