AKTUELNO

Humanitarni serijal "Kuća od srca" svakog utorka od 22.00 na TV Pink

Mnogo ubuđenja, radosti i jakih emocija donosi nam finalna epizoda humanitarnog serijala “Kuća od srca”sa porodicom Radović, u utorak, 26. marta, od 22 časa na TV Pink.

Žarko Lazić i Jelena Matijašević su odlučili da, osim izgradnje kuće, pomognu domaćinu Velji i obezbede mu novu protezu za nogu. Lekari su učini sve šta je bilo u njihovoj moći, ali pitanje je da li će se on prilagoditi tome. Uprkos jakoj volji, Velja nema fizičku snagu za vežbu koja mu je neophodna kako bi se navikao na novu protezu.

Foto: Promo

Dok je Žarko dovršavao radove na kući, Jelena je sve vreme bila sa Veljom.

Da li bi on mogao da proba bez štapa da hoda – posavetovala se Jelena sa terapeutkinjom.

Na potvrdan odgovor stručnog lica, pitala je Velju da li ima hrabrosti sa samostalno zakorači.

Imam – odlučan je bio Radović.

Foto: Promo

Stara proteza Veljku je vršila dodatan pritisak na kuk, a on je i pod tim uslovima morao da nastavi da radi kako bi prehranio porodicu. Njegovo zdravlje je zbog toga bilo ugroženo, morao je da se potpomaže sa štakom, pa se dešavalo da padne, a već sledeći pad mogao bi da bude koban.

Foto: Promo

Nova proteza, ali i nova kuća, Radovićima bi promenila život iz korena. Svi su se okupili u dvorištu. Veljko i supruga Nada su se čvrsto zaglili. Zavesa ih je delila od novog doma. Da li je došao kraj njihovim mukama, videćete u finalnoj epizodi serijala “Kuća od srca” samo na TV Pink, utorkom od 22 časa.

Pink RS

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'