AKTUELNO

Još jedan vikend TV Pink ispratila je kao najgledanija televizija u Srbiji, sa posebnim osvrtom na subotu i nedelju, kada je Pink bio gledaniji i od Javnog servisa Srbije.

Pored ukupnog broja gledalaca koji su većinski bili uz naš program, Pink je ostvario značajno bolje rezultate i u posebnim grupama gledalaca starosti od 18 do 49 godina, gledalaca u urbanim sredinima ali i najgledaniji u kategoriji kako ženske, tako i muške publike.

Petak su obeležile serije inostrane produkcije, ali i muzički šou program "Pinkove zvezdice All stars“ koje je pratilo približno 1.100.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Istog dana su među najgledanijim emisijama formati informativne redakcije: centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“, „Popodnevni dnevnik“ ali i „Novo Jutro“, zvanično najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

U subotu i nedelju na zvaničnoj top listi među deset najgledanijih emisija u danu čak pet je Pinkovih.

Da se vestima naše redakcije veruje i da smo uvek tu da ispratimo ključne trenutke dokaz je i to da je u večernjem terminu, vanredni program naše televizije povodom protesta u Beogradu i nasilnog upada na Javni servis Srbije, tokom višesatnog programa pratilo približno dva miliona ljudi, ili ti gotovo svaki drugi gledalac koji je bio uz male ekrane.

Pored specijalne emisije, u subotu u samom vrhu gledanosti našle su se dobro poznate serije, ali i reprizno izdanje emisije “Paparazzo lov” kao i autorska emisija Sanje Marinković “Magazin IN”.

Foto: TV Pink Printscreen

“Nacionalni dnevnik” je zvanično najgledanija centralna informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok je “Novo jutro” tokom oba dana vikenda najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

Nedelja je u znaku TV Pink. Specijalni višesatni uživo program u okviru emisije “Poslednja vest” pratilo je neverovatnih 2.000.000 gledalaca, tokom koje je Pink imao 30 odsto udela u gledanosti, što je veći rezulatat , u odnosu na zbir svih ostalih nacionalnih televizija zajedno.

1.300.000 gledalaca pratilo je najvažnije vesti u “Nacionalnom dnevniku” , dok je 20 odsto auditorijuma i približno 1.400.000 gledalaca pratilo ekskluzivni intervju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: TV Pink Printscreen

Autorska emisija Lava Pajkića “Kontravizija” našla se među devet najgledanijih emisija u danu.

Foto: TV Pink Printscreen

Verna Pinkova publika tokom dana vikenda pratila je i sva dešavanja u rijalitiju Zadruga, pa se na zvaničnoj top listi nalaze sva direktna uključenja u Zadrugu kao i specijalna emisija “Pitanja Novinara”.

Hvala vam na ukazanom poverenju. Ostanite uz Vaš TV Pink.

#Gledanost

'