AKTUELNO

Vaša dobra navika - svakog vikenda od 10 do 13 sati samo na TV Pink

I drugog dana vikenda, u nedelju od 10 sati na TV Pink, “Žikina šarenica” nas slikom vodi na putovanje, a ovoga puta destinacija je romantična Toskana. Videćemo i prilog o Crkvi Lazarica, najstarijem i najvrednijem kulturnom dobru grada Kruševca.

Žikina gošća će biti Maja Gojković, predsednica Skupštine Srbije. Glumica Ljiljana Stjepanović će najaviti novo izvođenje romantične komedije sa songovima - “Dolče vita” u Madlenijanumu, a glumci Tatjana Kecman i Marko Jovičić predstavu “Vernisaž”.

Foto: Printscreen

Čuveni komičar Branislav Petrušević Petrući slavi 40 godina rada stend-ap komedijom “Svremeplov”, o čemu će govoriti u emisiji. U susret mladencima gledamo prilog, a u studiju gostuju Tivi Melčev, organizator kolektivnog venčanja i parovi čiji je brak započet na ovoj tradicionalnoj manifestaciji. Istorijsku priču o epopeji posade ratne topovnjače "Drava", koju je pretočio u roman "Poslednji monitor", iznosi admiral Boško Antić.

Zabavni deo programa ispuniće Jelena Govedarica sa svojim modno-scenskim performansom, a od pevača u nedelju nastupaju Vera Matović, Andrijana Zimonjić, Ramiza Milkunić i drugi.

Neka i ovog vikenda “Žikina šarenica” bude vaša dobra navika uz koju započinjete dan.

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'