AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu prelistavamo sa istoričarem Sašom Adamovićem i Dejanom Miletićem Direktorom Centra za globalizaciju.

- U konačnom izvestaju međunarodnih eksperata koji su radili na analizi napada na trgu punom civila na tuzlanskom Trgu kapija 25. maja 1995. navodi se da nije eksplodirala granata ispaljena iz srpskog topa sa Ozrena več da je u pitanju bila simultana teroristička eksplozija. Šta će izveštaj doneti u slučaju generala Novaka Đukića i da li će slucaj Tuzlanske kapije rasvetliti i neke druge zločine za koji su osuđeni Srbi?

- Da li je moguće očekivati da se uskoro zakonski regulišu prava LGBT zajednice u Srbiji? Ko je za, a ko protiv istopolnih brakova? Šta se nalazi u paketu predloga zakona koji je upućen Narodnoj skupštini?

- Da li je velikim silama cilj da rasparčaju male zemlje, kako bi njima lakše upravljali? Ssta nam pokazuju dešavanja s kraja dvadesetog veka? Kome je smetala SFRJ? Gosti Novog jutra Predrag Marković istoričar, Toma Fila advokat i Ljuba Karan pukovnik u penziji.

- Šta je srpsko zdravstvo dovelo do 18. mesta u Evropi,koji parametri su presudili da budemo najbolji u regionu,kome nisu bila u interesu ulaganja u zdravlje nacije,a kako današnja politika definiše zdravstveni bilten Srbije,pitamo jutros ministra zdravlja dr Zlatibora Lončara

- Zbog čega je premijera predstave "Priča o Svetom Savi" poseban kulturno-prosvetni događaj u pozorišnoj istoriji "Duška Radovića",čućemo "Pod reflektorima" Novog jutra,od glumca Saše Kuzmanovića i direktora Malog pozorišta "Duško Radović" Aleka Rodića

- Da li je spot za pesmu "Magija" i uvod u novi album,pitamo jutros pevača Marka Bulata

- Gošća Novog jutra biće i pevačica Tamara Žeželj

#Novo jutro

#Pink

'