AKTUELNO

Hvala na poverenju i ostanite uz najgledaniju televiziju u Srbiji. Vas Pink.

TV Pink je na polovini nedelje najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen. Dok je naša televizija gledanija i u posebnim grupama gledalaca. Pripadnice nežnijeg pola , gledoaci urbanih sredina i starosti godina 18-49, dan su u većem procentu provele uz Pink.

Foto: Pink.rs

Sa milionskim auditorijumom emisija “Paparazzo lov” je najgledanija zabavna emisija u danu, dok ga sledi dokumentarni program “DNK” sa 20 odsto auditorijuma. Serijski program već tradicionalno je u samom vrhu gledanosti. Nove zaplete naša publika ispratila je u serijama “Elif”, “Istanbulsla nevesta” kao i “Zabranjena ljubav”.

Foto: Promo

Na zvaničnoj top listi najgledanijih emisija našla se naša centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik”, kao i “Popodnevni dnevnik”. “Novo jutro” u danu iza nas najgledaniji je jutarnji program svih komercijalnih emitera. Popodnevno uključenje u hiper rijaliti “Zadruga” pratila je verna pinkova publika, dok je približno 28 odsto auditorijuma pratilo večernju specijalnu emisiju “Zadruga-Pitanja gledalaca”.

#Televizija Pink

'