AKTUELNO

Još jedan vikend Pink završava pobednički. Tokom prethodna tri dana, čak dva, Pink je bio ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, govore zvanična istraživanja.

U petak Pink beleži neverovatne rezultate i udeo u gledanosti, jer je upravo svaki drugi gledalac bio uz naš program. Pored neverovatnog udela u ukupnom udelu u gledanosti, u svim posebnim kategorijama gledalaca Pink je bio ubedljivo najgledaniji.

U popodnevnom specijalnom in memoriam programu „Premijera vikend specijal“ autora Ognjena Nestorovića bilo je neverovatnih 40% auditorijuma ili ti približno 2 miliona gledalaca koji su u nekom trenutku ispratili emisiju posvećenu kralju narodne muzike.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U istom danu, kao cetvrta najgledanija emisija u danu je naš „Popodnevni dnevnik“, dok su takođe u prvih deset najgledanijih emisija u petak „Nacionalni dnevnik u 13“, i „Poslednja vest“, a ove formate sledi i centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“.

Foto: TvPink Printscreen

Uz „Novo jutro“ dan započinje najveći deo auditorijuma u Srbiji pa je tako naš Jutarnji program tokom sva tri dana vikenda najgledaniji jutarnji program, uključujući i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Približno 1.100.000 gledalaca pratilo je muzički šou program „Pinkove zvezdice-All stars“, dok je verna Pinkova publika tokom sva tri dana ispratila naš serijski program i serije „Istanbulska nevesta“, „Elif“, „Zabranjena ljubav“.

Foto: RTV Pink , printscreen

U subotu, peta najgledanija emisija u danu je naš “Nacionalni dnevnik”, dok su u prvih deset najgledanijih emisija autorska emisije Sanje Marinković sa udelom u gledanosti preko 20%. Sledi reprizno izdanje emisije “Paprazzo lov” u popodnevnom terminu sa udelom u gledanosti od čak 24%.

U samom vrhu gledanosti su formati informativne redakcije “Nacionalni dnevnik u 13”, dok je “Novo jutro” takođe najgledaniji jutarnji program svih emitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova publika pratila je nominacije u našem hiper rijalitiju “Zadruga”, kao i direktna popodnevna uključenja i specijalnu emisiju “Zadruga-pitanja novinara”. Sa 20% auditorijuma prve popodnevne minute naša publika provela je uz “Žikinu Šarenicu”.

Foto: TvPink Printscreen

I u nedelju najgledanija informativna emisija svih komercijalnih televizija je “Nacionalni dnevnik”, dok je preko 1.100.000 gledalaca provelo nedeljno popodne uz “Premijera Vikend Specijal” sa najnovijim vestima o poznatima. Večernji šou Lava Pajkića “Kontravizija” pratila je verna Pinkova publika, kao i seriju Radoša Bajića “Šifra Despot”.

Hvala vam na ukazanom poverenju. Ostanite uz Vas Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'