AKTUELNO

Nova epizoda u utorak, 19. februara u 22 sata na TV Pink

Odlazak na Kosovo i Metohiju, na krštenje dece u manastir Gračanica, nije doneo radost samo porodici Perić, već i Žarku Laziću, kome se tom prilikom ukazala šansa da se pomiri sa Jelenom Matijašević, partnerkom u serijalu humanitarnih emisija “Kuća od srca”. U epizodi pred nama, u utorak, 19. februara od 22 sata na TV Pink, videćemo kako je do toga došlo.

Foto: Promo

Foto: Promo

Perići su izbegli sa Kosova i Metohije pre 20 godina, a oduvek su želeli da svoju decu krste u Gračćanici, pa je Žarko, osim što je odlučio da im podigne dve kuće, uspeo i to da im organizuje. Međutim, tamo je i njega sačekalo iznenađenje – pojavila se Jelena, koja je u svađi napustila gradilište nekoliko dana ranije.

Mislim da je ovo sveto mesto pravo mesto da jedno drugom oprostimo i da nastavimo dalje gde smo stali – rekla je Jelena.

Foto: Promo

Reči koje su izgovorili jedno drugom u svađi bile su bolne, ali njihov cilj – da mnogočlanoj porodici Perić obezbede što bolje uslove za život, veći je od svake svađe. Njihovo iskreno prijateljstvo stavljeno je na još jedan test, a da li će Žarko i Jelena zajedničkim snagama nastaviti borbu kako bi usrećili porodice širom Srbije, videćemo u utorak, od 22 sata na TV Pink.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'