AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U naredna četiri sata gledaćete:

- Štampu danas prelistavamo sa Dušanom Stojakovićem, urednikom ekonomske rubrike Večernjih novosti i Dejanom Mastilovićem, glavnim i odgovornim urednikom izdavačke kuće "Filip Višnjić".

- U temi Novog jutra, sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom, razgovaraćemo o prištinskoj platformi za nastavak dijaloga sa Beogradom, širenju NATO-a na Zapadnom Balkanu, ali i o odnosima Srbije sa Hrvatskom i ostalim zemljama regiona.

Foto: Pink.rs

- Da li se moze očekivati da Sjedinjene Američke Države promene svoju spoljnu politiku i odnose prema Prištini zbog uvedenih taksi na srpsku robu i da li američki predsednik Donald Tramp ima pravo da zbog izgradnje zida na granici sa Meksikom uvede vanredno stanje u ovoj zemlji, ovo će biti pitanja za Živadina Jovanovića, bivšeg šefa diplomatije SRJ i prof. dr Dejana Miletića iz Centra za proučavanje globalizacije.

Foto: Pink.rs

- HIT JUTRA biće nova pesma Snežane Berić, poznatije kao Extra Nena, koja nosi naziv "Još ti čujem glas",a kojom će se ona predstaviti na ovogodišnjoj Beoviziji.

#Novo jutro

#najava

'