AKTUELNO

Subota, 16. februar od 10 do 13 sati na TV Pink

Početak dana uz “Žikinu šarenicu”, od 10 sati na TV Pink, učiniće vam vikend lepšim i zabavnijim, a bićete bogatiji i za nekoliko dobrih saveta i infromacija. Autor i voditelj Živorad Žika Nikolić će uz koleginicu Mariju Egelja ugostiti šareno društvo, a ove subote akcenat je na događajima iz kulture.

Pisac Vlasta Cenić će predstaviti svoju zbirka pesama za decu “Moj otac hrani ptice”, glumci Monika Romić, Slavica Ljuić i Nikola Ugrinović nove priče iz "Maštošume” njihove pozorišne trupe, Anja Alač mjuzikl “Ljubav i moda”, a saznaćemo i šta nas očekuje na Festivalu novog filma s Balkana – “BaNeFF”.

Foto: Tanjug

O Egiptu i prijateljstvu Srbije sa ovom afričkom državom govori njihov ambasador u našoj zemlji, Amr Alguvejli (na fotografiji iznad).

Reporter Milan Raonić vodi nas u Udruženje građana “Adligat”, a u studiju će biti predsednik tog udruženja Viktor Lazić.

Čućemo kandidatkinju za ovogodišnju Pesmu Evrovizije Sofiju Perić sa pesmom “Aritmija”, a pevaće i Marina Bogdanović, Nela Bijanić, Nemanja Kujundžić i drugi.

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'