AKTUELNO

Vaša dobra navika svakog vikenda od 10 do 13 časova na TV Pink

I drugog dana vikenda, na Jovanjdan, Živorad Žika Nikolić emisiju „Žikina šarenica“ od 10 sati na TV Pink posvećuje predstojećim važnim datumima i događajima.

Osim razgovora o Svetom Jovanu, biće reči i o Svetom Savi, koji se slavi naredne nedelje, 27. januara, pa će urednik i voditelj ugostiti prof. Petra Gojkovića, zaduženog za kulturu u Savezu Srba Francuske, i solistu Vesnu Dimić, koji će nam otkriti kakav program pripremaju za Dane Svetosavlja u Parizu.

Foto: TV Pink

Od Aje Jung saznajemo nešto više o predstojećim Danima igre u okviru kojih beogradska Kinoteka prikazuje filmove o plesu i plesačima, a Žikin gost je i operski pevač Zoran Todorović, koji će “Gala koncertom sa svetskih operskih scena” u Beogradu obeležili 25 godina umetničkog rada.

O srećnim i tužnim trenucima u proteklom periodu za Sportsko društvo Crvena zvezda govori Ivan Bekjarev, koji će nas podsetiti na uspehe košarkaša, ali i na odlazak druge “Zvezdine zvezde” – legendarnog fudbalera Dragoslava Šekularca.

Gledaoce će pesmom zabaviti Neša iz grupe “Galija”, Petar Gojković uz orkestar, hor O.Š. "Laza Kostić", Vesna Petković i grupa "Karizma".

Foto: Pink.rs/Promo

Pink RS

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'