AKTUELNO

Vaša dobra navika svakog vikenda od 10 do 13 časova na TV Pink

Prvog meseca u godini pravoslavni vernici proslavljaju nekoliko važnih datuma, pa Živorad Žika Nikolić ovog vikenda od 10 časova na TV Pink emisiju “Žikina šarenica” posvećuje tome.

Na Bogojavljanje, u subotu, 19. januara emisiju otvara hor osnovne škole “Vasa Pelagić”, koji će izvesti numeru posvećenu Svetom Savi. Njima će se u pesmi pridružiti pevačica Ivana Peters, a u razgovoru sveštenik Srpske pravoslavne crkve.

Foto: Tanjug

O predstavi "Nemanjići - podela carstva" govore Lazar Dubovac, koji je pisao scenario, režirao i tumači lik Rastka Nemanjića, i glumica Zlata Numanagić. Tradicionalne kulturno-sportske manifestacije, među kojima je i Bogojavljensko plivanje za Časni krst, predstavljaju članovi Srpskog viteškog borenja – Svibor.

U emisiji ćemo videti priloge iz Bajine bašte, Čačka, Užica, sa Internacionalnog filmskog festivala “Kustendorf” na Mokroj Gori, a saznaćemo i kako postići vitku liniju.

Foto: TvPink Printscreen

Legenda narodne muzike Lepa Lukić izvešće nam “Čaj za dvoje" i "Oj, meseče zvezdo sjajna", a pevaće i Čeda Marković uz orkestar Časlava Ljubenovića, “Projekat bend”, dok emisiju zatvaraju trubači Bojana Ristića.

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'