AKTUELNO

Ne propustite novu tešku životnu priču u emisiji "Trenutak iz sna".

Nova životna priča očekuje vas u emisiji posvećenoj transformacijama "Trenutak iz sna" u četvrtka od 22:45 časova, a junkinja ovonedeljne epizode je Emilija Milenković Antić.

Foto: TV Pink Printscreen

Emilija je pre izvesnog vremena doživela saobraćajnu nesreću u kojoj je izgubila najbolju drugaricu Ginu.

Auto je bio presečen na pola, od šoka nismo shvatili šta se dogodilo. Borimo se da izađemo, okrećem se, vidim da su svi napolju, samo naša Gina nije izašla... Ostala je u kolima - priseća se Emilija kroz suze, a dan ove velike tragedije ostaće zauvek urezan u njenom sećanju.
To je toliko strašno, vidim beli sanduk, vidim njenu sliku i ne mogu da shvatim da je ona zaista otišla od nas, nema je više - govori Emilija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon smrti najbolje drugarice, na životnom putu zadobija još jedan udarac od koga se nije oporavila.

On je mene tako jako odgurnuo, samo sam mu rekla: "Nemojte se gurati, kažite i pomeriću se, trudna sam". Odmah me je udario pesnicom u vilicu i izbio mi prednje zube - prepričava Emilija traumatičan događaj.

Foto: TV Pink Printscreen

U tom trenutku ne znam šta bi se dogodilo da me policajac iz interventne nije zaustavio - rekao je Emilijin suprug.

Foto: TV Pink Printscreen

Posledice tog događaja bile su dalekosežne jer je njen fizički izgled počeo da utiče na psihu - Emilija se povukla u sebe i od tada više nije kao pre.

Moj trenutak iz sna bi bio da mi se vrati osmeh, da mogu da se smejem svojoj deci. Bila bih opet ona stara Ema, radovala bih se, smejala. Bila bih ponosna na sebe, a onda mislim da bi i moja porodica bila ponosna na mene - rekla je Emilija.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će Emilija uspeti da ostvari svoju najveću želju, saznaćete u novoj epizodi emisije "Trenutak iz sna" u četvrtak 17. januara od 22:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

#voditeljka

'