AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru gledaćete:

Štampu ovog jutra prelistavamo sa Nebojšom Krstićem, marketinškim stručnjakom i Duškom Vukajlovićem glavnim i odgovornim urednikom dnevnog lista "Alo".

Sjedinjene Američke Države pozvale su kosovske institucije da odmah ukinu taksu na uvoz proizvoda iz Srbije i BiH kako bi se pružila šansa za sporazum između Kosova i Srbije, ili će u protivnom Priština biti sankcionisana.Takođe, Beograd očekuje posetu ruskog predsednika Vladimir Putina u četvrtak, a neki analitičari najavljuju čak da ruski predsednik donosi rešenje za Kosovo. O svemu ovome ovog jutra razgovaramo sa Zoranom Milivojevićem krarijernim diplomatom I Sašom Adamovićem istoričarem.

O prekvalifikaciji radnika, ali i o zaštiti prava radnika i najavljenoj radnoj grupi za sprečavanje odlaska kvalifikovanih radnika u Nemačku, ovog jutra razgovaramo sa ministrom rada, zapošlavanja, boračkih i socijalnih pitanja Zoranom Đorđevićem.

Foto: Pink.rs

Najavljenim izmenama krivičnog zakonika, višestruke ubice i ubice dece čekaće nova kazna - doživotni zatvor. Da li je sam zakon po sebi dovoljan da se krivična dela smanje, o tome ovoga jutra razgovaramo sa Vesnom Stanojević koordinatorkom sigurne kuće, Lazarom Glišovićem kriminologom i Aleksandrom Perišićem ispred udruženja sudija i tužilaca.

Razvodi brakova, kako stranih tako i domaćih poznatih ličnosti izazivaju veliko interesovanje javnosti. Na koji način ovakve vesti utiču na gledaoce? Da li je institucija braka poljuljana, i zašto razvode brakova ljudi iz javnog života doživljavamo kao lični neuspeh? O ovoj temi u Novom jutru razgovaramo sa prof dr Jovanom Marićem psihijatrom i Ognjenom Nestorovićem autorom i voditeljem emisije o poznatima "Premijera".

O Danima igre i Beogradskom festivalu igre pričaćemo sa balerinom i osnivačem ovog festivala Ajom Jung.

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumicu i tv voditeljku Marijanu Mićić, koja će nam preneti svoje utiske sa snimanja Pinkovih zvezdica, ali i serije Šifra despot.

Hit jutra je nova pesma Jadranke Barjaktarević, koja će i biti naša gošća.

#Novo jutro

#Zoran Đorđević

'