AKTUELNO

Crna komedija od autora filmova "Mrtav 'ladan" i "Čitulja za Eskobara".

Nakon televizijske premijere filmskog spektakla "Zaspanka za vojnike", gledaoce TV Pink 2. januara od 20 časova očekuje urnebesna domaća komedija Milorada Milinkovića iz 2018. godine, "Patuljci sa naslovnih strana".

Najzastupljeniji televizijski format, rijaliti program, bio je savršena osnova da reditelj i scenarista Milorad Milinković izgradi glavne anti-heroje ove komedije - Nikolu (Gordan Kičić) novokomponovanu televizijsku zvezdu koji je u Beogradu najpoznatiji po izjavi "Ljubi čika" dok juri devojke koje su duplo mlađe od njega, Zorana (Boris Milivojević) vlasnika agencije koji realizuje rijaliti programe, Žaklinu (Milena Radulović) pobednicu programa "3 minuta slave" koja ne zna da glumi, da peva, niti da pleše, ali ju je majka Gordana (Jelena Đukić) rodila da bude lepa i da od nje napravi zvezdu, pa će uz pomoć svojih kontakata i nameštenih skandala ćerku učiniti poznatom.

Radnja filma "Patuljci sa naslovnih strana" prati četrdesetogodišnjeg Nikolu, čija je svakodnevica zasnovana na tome da stvara najvulgarnije i najgore rijaliti programe i skrivene kamere na televiziji. On je član žirija u talent šou programu, a zadužen je za vređanje takmičara s namerom da održi visoku gledanost. Nikolin život se menja kada se skrivena kamera sa Žaklinom, njenom majkom Gordanom i njim pretvori u rijaliti pakao.

Kako je sam Milorad Milinković izjavio, "Patuljci sa naslovnih strana" su crna komedija koja se ne trudi da kritikuje aktuelni domaći televizijski poredak. Prenaglašavanje radnje i crni humor služe kao oštrica kojom je želeo da naznači šta je problem, ali upravo ti preterani likovi i njihovi postupci deluju neverovatno realno. Zbog toga deluje kao da se fiktivni svet u filmu "Patuljci sa naslovne strane" ni po čemu ne razlikuje od onog sveta o kom čitamo u žutoj štampi.

Foto: Promo

Ne propustite briljantne Gordana Kičića, Borisa Milivojevića, Milenu Radulović, Tamaru Krcunović, Olgu Odanović i brojne druge glumce u sjajnoj komediji "Patuljci sa naslovnih strana" u sredu 2. januara od 20 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Film

#Patuljci sa naslovnih strana

#RTV Pink

#Televizija Pink

'