AKTUELNO

Željko Mitrovć, vlasnik i direktor TV Pink obradovao je sve zaposlene u ovoj kompaniji bonusom i najavio povećanje plata u narednoj godini.

Sinoć je u zgradi TV Pink za sve zaposlene upriličena novogodišnja žurka, kako bi se proslavila i više nego uspešna godina koja je iz najgledanije komercijalne televizije.

Željko Mitrović, vlasnik i direktor TV Pink, održao je govor i tom prilikom najavio da će svi zaposleni u kompaniji dobiti bonus, ali i da će biti povećanja plata u sledećoj godini.

Kao što svi znate, imali smo odličnu godinu, bilo je jedno povećanje plata, a biće još jedno i u sledećoj godini. Ali to nije sve. Večeras će za svih 1.050 zaposlenih u Pinku dobiti bonus. I to nije sve. Na našem upravnom odboru smo doneli odluku da svi zaposleni koji imaju više od dvoje dece dobiju pomoć od nas, svakog meseca će biti posebna nadoknada za to - rekao je Željko Mitrović i dodao da će u sklopu finansijskog odeljenja biti napravljena mala služba koja će svima koji su prezaduženi u bankama da pomogne.

Željko Mitrović je istakao da je ova 2018. godina bila rekordna kada su finansijski rezultati u pitanju.

Sledeća mora da bude rekordna po produktivnosti i po produkcionim rezultatima. To znači da ćemo snimiti 250 sati igranog programa i sedam hiljada sati ostalog programa. Moraćemo da zavrnemo rukave jer je sledeća godina možda i najambicioznija do sada, i kada su u pitanju sati i produkcija - najavio je Željko Mitrović i dodao:
Želim da stavim jednu kutiju ispred svoje kancelarije u koju će zapisleni moći da ubacuju svoje ideje. Konačno želimo da vas animiramo da učestvujete i u tome. Ubacujte u sanduče i možda će se neka ideja i realizovati.

Za kraj, Željko Mitrović je poželeo svojim zaposlenima sve najbolje u sledećoj godini.

Želim vam sve najbolje u Novoj godini, da lepo provedete novogodišnje i božićne praznike, i da se noćas lepo provedemo - rekao je vlasnik i direktor TV Pink.

Najgledanija komercijalna televizija, TV Pink, sledeće godine proslavlja 25 godina postojanja, a vlasnik i direktor TV Pink istakao da je, bez obzira što je lider u regionu, važno raditi na različitosti programa, pa će 2019. biti u tom znaku. Tako gledaoci u sledećoj godini mogu da očekuju povratak nekih starih emisija koje su zavoleli, ali i nove, velike projekte, zbog čega će godina u kojoj TV Pink proslavlja četvrt veka postojanja biti i najambicioznija do sad.

Autor: Pink.rs

#Televizija Pink

#Željko Mitrović

'