AKTUELNO

TV seriju "Šifra Despot" možete pratiti svake nedelje u 21:15 časova samo na TV Pink!

Snimanje druge sezone popularne TV serije Radoša Bajića, "Šifra Despot", koja je nastala u produkcijskoj saradnji TV Pink i producentske kuće "Contrast Studios", završeno je u utorak, posle više od godinu dana.

Humoristička igrana serija "Šifra Despot”, koju gledaoci TV Pink verno prate od februara ove godine - snimana je na više od 100 lokacija širom Beograda i okoline, u Vrnjačkoj Banji i Banji Koviljači. Realizovana je prema scenariju autora najgledanijih TV serija u regionu, Radoša Bajića, a pod budnim okom rediteljskog tima koji su pored njega činili Dejan Zečević, Jelena Bajić-Jočić i mladi reditelj Đorđe Stanimirović. Pored autorske ekipe koja garantuje kvalitet, u ovom projektu učestvovalo je 200 glumaca, u manjim ili većim ulogama a samo neki od njih su Đorđe Marković, Tamara Krcunović, Olga Odanović, Radoslav Milenković, Branka Šelić, Marijana Mićić, Radoš Bajić, Ljiljana Stjepanović, Branislav Lečić, Lidija Vukićević i mnogi drugi.

Foto: Promo

Serija "Šifra Despot" je elegična komedija naravi i mentaliteta, koja prati život glavnog junaka Despota Despotovića, kompjuterskog stručnjaka, simpatičnog momka neobične sudbine. Kroz priče o njemu i porodici Despotović serija predstavlja zanimljivu galeriju najrazličitijih likova i sudbina "malih ljudi" koje čine koloplet savremenog urbano-građanskog društva i takozvane srednje klase.

U epizodama koje nas očekuju u dobro znanom terminu - svake nedelje u 21:15 časova na TV Pink, tok priče o našem Despotu će se značajno promeniti. Posle spoznaje da ga je verenica Milena napustila, u njegovom životu će se desiti veliki preokret, a jedna od najvažnijih osoba u njegovom emotivnom svetu postaće upravo Milenina kuma Žana, koju maestralno igra Marijana Mićić.

Foto: Promo

Žana će mu pomoći da prebrodi veliku krizu i da iz nje izađe jači i drugačiji – ali će Despotovo srce konačno osvojiti čarobna lepotica Marija, koju igra prelepa Marija Petronijević. U epizodama čije emitovanje sa nestrpljenjem očekujemo videćemo i Svetlanu Bojković, neprolaznu Suzanu Mančić, sjajnog Igora Đorđevića, vrhnuske komičare Nenada Okanovića i Branka Jankovića, kao i Nadu Macanković, Irfana Mensura, Dušicu Novaković, Ivana Zablaćanskog, Dragana Vujića – Vujketa, Anju Mandić, Nebojšu Milovanovića i mnoge druge.

Foto: Promo

TV serija "Šifra Despot" je prva u nizu domaćih televizijskih serija koju ćemo gledati na TV Pink. Takođe, ovaj projekat je označio početak strateške producentske saradnje TV Pink i producentske kuće porodice Bajić "Contrast Studios" - koja se ubrzo nastavlja zajedničkom produkcijom novog projekta, čija je priprema u toku.

TV seriju "Šifra Despot" možete pratiti svake nedelje u 21:15 časova samo na TV Pink!

Foto: Promo

Autor: Pink.rs

#Marija Petronijević

#Marijana Mićić

#RTV Pink

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'