AKTUELNO

Budite uz Žikinu šarenicu i TV Pink!

Za ovu nedelju je Žika Nikolić pripremio zabavnu i poučnu emisiju koju otvara poslovicom “Zbori pravo pa sedi gde ti drago”.

Dakle, kada se udobno smestite pred male ekrane, očekuju vas srpske lepotice – kreatorka Suzana Perić će predstaviti dobitnicu čuvene nagrade „Bazarovo lice 2018“, a u studiju će biti prošlogodišnja i ovogodišnja Miss Srbije - Ivana Trišić i Sanja Lovčević.

Koreaograf Aleksandar Ilić će pričati o predstavi "Zvezdica spavalica”, a klovnovi u studiju će dočarati taj plesni projekat.

O fantastičnoj atmosferi u Moskvi, gde su srpski glumci ovenčani nagradom “Zlatni vitez”, govori jedna od laureatkinja, Vjera Mujović.

Prof dr Budimir Potočan će nas podučiti kako se oslovljavaju i kako se obratiti ličnostima najvišeg društvenog statusa, a biće predstavljene i dve monografije – “Brkuše moga detinjstva”, i “Srpsko vojničko groblje u Alžiru”.

U nedelju ćemo čuti stari hit “Zabranjenog pušenja” – “Nedelja kada je otišao Hase”, jer gost je Nele Karajlić, a biće tu i Bane Krstić iz “Garavog sokaka”, Knez, Miloje Bubanja i KUD “Izvor”.

#žikina šarenica

'