AKTUELNO

Atraktivna turska glumica zapala je za oko mnogim poznatim muškarcima.

Amine Gulše, istanbulsku glumicu i modela, domaća publika trenutno gleda u ulozi lepe, ali tvrdoglave Nur u hit turskoj seriji "Zabranjena ljubav" koja se emituje svakog dana u 20 časova na TV Pink.

Aminin otac, profesionalni sportista poreklom Iračanin, igrao je u jednom švedskom klubu, pa je ona rođena u ovoj zemlji 1993. godine. Iako je odrastala u Švedskoj, roditelji nisu dozvolili da zaboravi korene, pa je se tako u njihovoj kući govorio samo turski jezik, svakog leta je pohađala časove ovog jezika, a nekoliko puta godišnje su dolazili u Tursku u posetu rodbini.

Kada se sa roditeljima preselila u Istanbul, Amine je počela da se bavi modelingom i bila je veoma tražena. Ona se 2014. godine takmičila na izboru za Mis Turske i odnela pobedu, pa je počela da dobija brojne ponude.

Amine je zbog svoje lepote zapala za oko i popularnom turskom glumcu Buraku Ouzčivitu, koji je u to vreme osnovao i producentsku kuću. On joj je odmah ponudio glavnu ulogu u ljubavnom filmu, ali je Amine ipak odbila, jer je želela da se posveti pripremama za svetski izbor lepote.

Ova turska lepotica je od 2015. godine u vezi sa čuvenim fudbalerom Arsenala Mesutom Ozilom. Bila je i te kako primećena na ovogodišnjem Mundijalu u Rusiji, i često je u novinama bila na listama najlepših žena fudbalera.

Kada je reč o glumačkoj karijeri, Amine je debitovala 2015. godine, kada je počela da se snima serija "Zabranjena ljubav". Iako joj je ovo bila prva uloga, Amine se pokazala odlično i dobila dobre kritike od turske stručne javnosti.

Kako je Amine dočarala lik temperamentne Nur, gledajte svakog dana u 20 časova, kada se na TV Pink emituje serija "Zabranjena ljubav".

Autor: M. Đ.

#Amine Gulše | Amine Gülşe

#Burak Ozčivit

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Zabranjena ljubav | Asla Vazgeçmem

#glumica

#serija

'