AKTUELNO

Njih dvoje do sada nisu imali priliku da sarađuju, ali su prezadovoljni utiscima nakon prvog zajedničkog jutarnjeg programa.

Milionski auditorijum koji je danas započeo dan uz TV Pink i najgledaniji jutarnji program komercijalnih emitera "Novo jutro", imao je priliku da prvi put vidi novi voditeljski par, Irinu Vukotić i Živorada Žiku Nikolića.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Iako do sada nisu poslovno sarađivali, ovaj voditeljski par se u prvoj emisiji "Novog jutra" odlično pokazao, a Irina je prezadovoljna kako su je dočekali na TV Pink i kako je sve besprekorno funkcionisalo tokom trajanja jutarnjeg programa.

Odlično sam se osećala i divno sam dočekana, što je najbitnije. Divne su kolege, svi koji rade na realizaciji jutarnjeg programa su veliki profesionalci i veoma su ljubazni. Volim ovaj format, volim jutarnji program jer mislim da je to ozbiljan program TV Pink. Kad se neko budi sa vama, kad čuje sve aktuelne i bitne informacije, onda je velika odgovornost na nama i uvek mislim da javno izgovorena reč ima veliku težinu, zato je ovo toliko zahtevna vrsta programa. Dobila sam poruke od kolega, i za sada su to samo pohvale - rekla je Irina i dodala da joj prija saradnja sa Žikom:
Žika je kao slika, profesionalac i divan kolega. Nikad nismo sarađivali do sada, ali se privatno znamo dugo, zbog čega i delujemo tako uigrano iako smo prvi put zajedno pred kamerama.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

I dok je Irina donedavno vodila ovakav format, Žika Nikolić se posle 15 godina vratio jutarnjem programu, što ga posebno raduje.

Jedno 15 godina nisam radio jutarnji program i bilo je lepo podsetiti se kako to izgleda. Ono što se meni najviše dopada otkako sam došao na TV Pink jeste taj osećaj zadovoljstva i radosti što dolazim na posao. I posle toliko godina, i dalje se radujem dolasku na posao i saradnji sa ovim divnim ljudima. Irini želim da se, kao i ja, oseća dobro, a početak i ova prva emisija je bila odlična - rekao je Žika i dodao:
U odnosu na 'Žikinu šarenicu', ovo je drugačiji koncept, zahteva drugačiji odnos sa gostima, ozbiljnije razgovore i teme. Ovaj studio je izazovan, meni se dopada, lako se funkcioniše u njemu. Najvažnije je da nas dvoje, kao voditelji pokažemo profesionalnost. Mislim da je ovo bio jedan dobar potez.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

"Novo jutro" je idealan način da započnete dan, zato ne propustite jutarnji program sa novim voditeljskim tandemom Irinom Vukotić i Žikom Nikolićem, kao i dobro poznatim parom Deom Đurđević i Predragom Sarapom, svakog radnog dana od 06:45h do 11:00h samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Irina Vukotić

#Novo jutro

#RTV Pink

#Televizija Pink

#voditelj

#voditeljka

#Živorad Žika Nikolić

'