AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U emisiji Novo jutro sa Irinom  i Žikom gledaćete:

- Kosovo nije primljeno u Interpol. Koliko je značajna pobeda srpske politike na Generalnoj skupštini Interpola, ali i kakvu reakciju iz Prištine možemo da očekujemo u narednim danima, tema je o kojoj danas razgovaramo sa advokatom Goranom Petronijevićem i istoričarem Predragom J. Markovićem.

- Kakvi su odnosi Srbije i Francuske nakon ogromnog propusta protokola francuskog predsednika tokom Ceremonije komemoracije 11. novembra. Kakva je danas pozicija Srbije u svetu, kako na nas gledaju sa istoka, a kako sa zapada....tema je za naše goste Jakšu Šćekića novinara i Sašu Adamovića istoričara.

- O aktuelnim političkim temama će ovog jutra u predsedništvu Srbije sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, razgovarati naš novinar Jovan Palavestra.

- Naš gost biće i urednik Informera Dragan J. Vučićević.

- Počinje sezona slava. Danas je Aranđelovdan, krsna slava mnogih pravoslavaca. Kako proslavljamo slavu, koje običaje smo zaboravili, gde grešimo i kako je moderno doba uticalo da se neki običaji zaborave. O ovome, ali i o fenomenu takozvane lažne religioznosti i o tome da li se zaista ponašamo u skladu sa pravoslavljem, razgovaramo sa etnologom Vesnom Marjanović, teologom Milošem Stojkovićem i Gligorijem Markovićem sveštenikom Crkve Svetih cara Konstantina i carice Jelene.

- O tome ko su dobitnici nagrade Braća Karić ove godine i o 255 godina preduzetništva porodice Karić, razgovaramo sa Milankom Karić osnivačem Fondacije Karić.

- Pod reflektorima nam je glumac Milan Kalinić čije su predstave uvek rado gledane, a ugostićemo i pevačicu Aleksandru Radović.

- Aca Lukas je naš gost u rubrici Hit jutra, a pored razgovora on će nam i pevati ovog jutra.

#Aleksandar Vučić

#Jutarnji program

#Novo jutro

'