AKTUELNO

Sin (20) je ispričao da je njegov otac isekao "meso" sa nogu i rebara i skuvao ga!

Kada su užasnuti stanovnici ukrajinskog grada Saltivka našli obezglavljeno telo kraj jedne stambene zgrade, nisu mogli ni da pretpostave o kakvom zločinu je reč.

Otvorene rane nanesene nožem po nogama i grudima ukazivale su na to da su delovi mesa isečeni. Veoma brzo se ispostavilo da su otac i sin zapravo kanibali, a u kutiji na njihovoj terasi je pronađena i glava nekadašnjeg 45-godišnjeg policajca.

Policija, koja je uhapsila monstrume nije navela ni njihova imena, ali ni identitet žrtve.

Na objavljenom videu se vidi policija i forenzičari kako odnose obezglavljeno telo iz podruma zgrade, koje je bilo prekriveno kesama sa đubretom.

Kako se vidi, otac i sin su, samo do pola obučeni, uhapšeni u njihovom stanu.

- Kada sam pogledala prvi piu, učinilo mi se da je telo bez glave. Pogledala sam ponovo, i zaista je nije bilo - rekla je jedna od prestravljenih stanarki Aleksandra Grabejnik.

Žrtva je bivši policajac, koji je nestao iz svog stana 4. oktobra. Pre toga je viđen kako pije u društvu dvojice muškaraca. Utvrđeno je da je ubijen ubodom nožem u vrat.

Sin (20) je ispričao da je njegov otac isekao "meso" sa nogu i rebara i skuvao ga. Potom su ga pojeli.

Telo su izbacili iz stana jer su, kako su naveli, im dolazili rođaci koji su ostali kod njih par dana. Glavu su, međuti, zadržali u kutiji na terasi.

#Policajac

#Ubistvo

'