AKTUELNO

Društvenim mrežama kruži snimak bebe koja je zarobljena u veš mašini, a kako prenose strani mediji, ovog dečaka zatvorio je i usnimio, bejbisiter.

Kako se može videti na snimku, dvogodišnji Kasper pokušava da otvori vrata, ali bezuspešno. Prema pisanju britanskog "Metroa" Kasperova 21-godišnja majka Zaneta, ostavila je svog dečaka sa poznanikom kako bi samo obavila neke poslove van kuće.

Međutim, kada se vratila - imala je šta i da vidi.

Slučaj je odmah prijavljen policiji, pokrenuta istraga o zlostavljanju deteta, a u sam slučaj uključena je i socijalna služba.

Dečak, na svu sreću, tokom ovog incidenta nije povređen.

Tokom istrage ovog slučaja, policija je pronašla i fotografije na kojima dvogodišnjaka prisiljavaju i da konzumira cigarete. Majka je negirala da ima bilo kakve veze sa ovim slučajem, tvrdeći da je ostavila telefon kod kuće.

Video je objavio 19-godišnjak po imenu Mateus koga je policija privela, a onda ubrzo i pustila. Još jedan 18-godišnjak je priveden povodom ovog slučaja, kao i dečakov otac, a kako prenose mediji, mogli bi da budu optuženi za zlostavljanje deteta.

Miroslav Vlačnik, okružni tužilac, rekao je za tamošnje medije da ako oba muškarca budu proglašena krivim, sleduje ih 10 godina zatvora.

#Beba

#Veš mašina

#telefon

'