AKTUELNO

Nemica Berin Taha (48) i njen suprug Kristijan Lais (39) silovali su njenog sina (10) i podvodili ga pedofilima za novac preko interneta. Roditelji iz pakla zlostavljali su dete pune dve godine, a juče su osuđeni - Taha na 12 i po, a Lais na 12 godina godina zatvora.

Prema navodima tužioca u Frajburgu, par je dečaka silovao od maja 2015. do avgusta 2017. Monstrumi su uhapšeni u septembru prošle godine u Minstertalu, kad je policija otkrila lanac pedofila širom Nemačke. Osim njih, privedeno je još sedam osoba.

- Dečak je od sedme do devete godine trpeo strašnu torturu. Majka i očuh su ga redovno brutalno seksualno zlostavljali. Povezali su se i sa lancem pedofila na dark vebu, gde su ga nudili za pare. Sat seksa sa dečakom su naplaćivali po nekoliko hiljada evra. Zlostavljanje su snimali kamerama, a video zatim kačili na internet - naveo je tužilac.

On je dodao da se dečak opirao i molio zlostavljače da prestanu da ga maltretiraju, ali da se oni nisu obazirali. Psovali su ga i pretili mu da će ga odvesti u dom ako ikome kaže kroz kakvu torturu prolazi.

- Taha i Lais su na sudu sve priznali. Majka je navela je u početku davala sina da ga Lais siluje kako bi on ostao sa njom. Posle joj se dopalo da zarađuje na sinu, pa je to radila zbog novca - rekao je tužilac.

Kako je istakao, par iz pakla silovao je i jednu trogodišnju devojčicu, ćerku Berinine drugarice.

- Osim zatvorske kazne, Taha i Lais moraju da plate odštetu od 42.500 evra dečaku i devojčici zbog svega što su pretrpeli - poručio je tužilac.

Dečak je trenutno u hraniteljskoj porodici, a njegovi advokati su naveli da se dobro oseća s obzirom na sve što je preživeo.

Očuh osuđivani silovatelj dece

Očuh zlostavljanog dečaka Kristijan Lais još 2010. osuđen je na četiri godine zatvora zbog silovanja dece, prevare, posedovanja i širenja dečje pornografije. Kada je oslobođen, zabranjen mu je svaki kontakt sa decom. Zbog toga nije jasno kako su nadležni dozvolili da Kristijan živi u istoj kući sa dečakom.

#Dečak

#Roditelji

#Silovanje

'