AKTUELNO

Samozvani lider srpske opozicije Saša Janković iznova je potvrdio da je jedini plan koji ima - da rasparča Srbiju! On smatra da lažna država Kosovo treba da postane članica UN i nudi im priznavanje nezavisnosti za 30 godina.

Predsednik Pokreta Slobodnih Građana Saša Janković ponovio je danas da Kosovo treba da dobije stolicu u Ujedinjenim nacijama, sa svim pravima koja iz članstva proizilaze.

U razgovoru za jedan dnevni list Janković je, između ostalog, rekao:

" Ako predložimo da se dogovorimo i o ulasku u UN, slično modelu nekadašnjeg Sovjetskog Saveza i Ukrajine, ili Belorusije, dakle bez priznanja nezavisnosti s naše strane, ali sa svim pravima koja iz članstva proizilaze i kažemo da o pitanju formalne nezavisnosti s naše strane eventualno možemo da pričamo za 30 godina, a u međuvremenu da razvijamo demokratiju, privredu i dobar život, ne kočimo jedni druge već sarađujemo... šta bismo time izgubili što već nismo?"

Janković je istakao da je potpuno nerealno da Kosovo privolimo, ili prisilimo da bude deo Srbije.

U svemu ovome dobra je jedna stvar - potpuno je neralno da Saša janković ikada dođe u situaciju da uopšte odlučuje o Kosovu, tako da od njegove maštarije, kao i obično, neće biti ništa.

#Saša Janković

'