AKTUELNO

Nekoliko ljudi povređeno je danas u eksploziji u rafineriji nafte u gradu Supirior u saveznoj američkoj državi Viskonsin, javlja AP.

Vlasti u Supirioru navode da se eksplozija u rafineriji nafte "Haski enerdži" (Husky Energy) dogodila oko 10 sati po lokalnom vremenu.

Načelnik vatrogasne službe u Supirioru Stiv Pendžer rekao je da je šest osoba prebačeno u bolnice u gradu Dulut u Minesoti, ali nije znao da kaže koji je stepen njihovih povreda. Američka agencija navodi da su ostali ranjeni hodali.

Za sada nije poznato da je bilo žrtava eksplozije. Policija u gradu savetuje ljude da izbegavaju tu oblast, dok su putevi oko rafinerije blokirani.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

#Eksplozija

#SAD

'