AKTUELNO

Komšinica je otkrila da je Rautov odnos sa susedima postao napet nakon što je upotrebio rasistički izraz prema njoj

Rajan Vesli Raut, koji se nedavno našao u centru pažnje nakon pokušaja atentata na bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, očigledno je vodio vrlo neobičan život pre ovog događaja.

Njegova komšinica Kim Mungo otkrila je da je Raut držao konja u svom zapuštenom domu u Severnoj Karolini, tvrdeći da je ova situacija bila jedna od mnogih "ludih" stvari sa kojima se susretala tokom njihovog komšijskog odnosa.

Prema njenim rečima, njegova ćerka Sara i on su držali konja u kući, tačnije u dnevnoj sobi, što je ostavilo snažan utisak na komšiluk.

Policijska racija

Mungo je podelila s javnošću i to da je doživela i policijsku raciju koja je rezultirala odvoženjem kamiona punog ukradenih stvari iz Rautovog doma.

Takođe, otkriveno je da je jedan od Sarinih momaka pretrpeo fatalnu predoziranost fentanilom u njihovom skromnom domu.

Ovaj tragičan događaj je bio prelomna tačka nakon koje je Sara odlučila da napusti kuću i pridruži se ocu tokom boravka na Havajima.

Porodični život i raspad braka

Rautova bivša supruga Lora, koja je vlasnica kuće, prodala je imovinu u februaru ove godine.

Iako su se razveli 2003. godine, Lora je dozvolila Rautu da nastavi da živi u kući, uprkos godinama provedenim u sudskim sporovima oko alimentacije za njihovu decu.

Mungo je otkrila da je Rautov odnos sa komšilukom postao napet nakon što je upotrebio rasistički izraz prema njoj.

Odlazak u Havaje

Nakon razvoda, Raut je postao popularan među ženama i imao je mnogo devojaka.

Konačno, odlučio je da se preseli na Havaje sa jednom od njih, ostavljajući Saru da živi sama na imanju koje sada izgleda napušteno.

Prema Mungo, Raut je bio "dobar čovek" i "sladak", te je čak poslao majicu komšinici pre odlaska.

Kroz ovaj uvid u Rautov život, jasno je da su njegove neobičnosti i sklonost ka kontroverzama ostavile snažan utisak na ljude oko njega, preneo je Daily Mail.

Autor: Dubravka Bošković