AKTUELNO

Na Instagramu se pojavio neobičan snimak koji su roditelji dvoje dece podelili, a prikazuje na koji način se zabavljaju. Neuobičajena igračka za mališane, može se reći, ali i nešto što tera jezu.


Dok se većina dece igra igračkama predviđenim za svoj uzrast mala Arijana zajedno sa svojim bratom ima drugačija interesovanja. Ono na šta bi se mnogi odrasli zgrozili i preplašili je njihova omiljena "igračka". Roditelji su ovekovečili trenutak dok su se mališani izležavaju u krevetu, a pored njih su dve zmije, odnosno pitoni, i to su podelili na Instagramu. Roditelji su priznali kako deca uživaju u društvu životinja dok gledaju crtaće.

Dok je devojčica držala u rukama manjeg belog pitona koji se migoljio po postelji, dečak je pokušavao da dohvati živahnog većeg pitona koji je puzao po krevetu. Deca su bila raspoložena i ponašala su se kao da je to deo svakodnevne rutine i igre na koju su navikli.


Ipak, snimak je zgrozio mnoge a kako su neki korisnici Instagram mreže priznali dobili su novi strah i anksioznost samo gledajući zastrašujući prizor. Snimak je na mreži sakupio preko pola miliona sviđanja.

- Zmije nisu ljubimci.

- Bolesni roditelji.

Autor: Dubravka Bošković