AKTUELNO

Žena koja je nađena mrtva u kontejneru za polovnu odeću u Nemačkoj sa ožiljkom od carskog reza je identifikovana. U pitanju je 36-godišnja mađarska državljanka, prenosi Bild.

Ona je pronađena mrtva u nedelju oko 18 sati u gradu Pajneu u Donjoj Saksoniji. Sa sobom nije imala nikakve papire, zbog čega je njen identitet u početku bio nepoznat.

Ono što je posebno zabrinulo istražitelje jeste što je na telu imala ožiljak od carskog reza, zbog čega se strahovalo da su možda beba ili deca u opasnosti.

Policija je objavila fotografiju njene tetovaže na zglobu ruke i pozvala građane da pomognu u identifikaciji.

Tim od više od 50 istražitelja je tragao za poreklom žene. Zbog njenih tetovaža ubrzo su porasle sumnje da je žena iz Mađarske.

Zahvaljujući dojavama javnosti, posebno iz Mađarske, policija je uspela da uđe u trag mrtvoj ženi. U pitanju je 36-godišnja žena koja je živela u Pajneu. Kako se sumnjalo, imala je malu decu. Ipak, bezbedni su kod bake i dede u Mađarskoj.

Da podsetimo, ona je pronađena u kontejneru za polovnu odeću na parkingu supermarketa u Peineu. Sumnja se da je zaglavila vrat u preklopu dok je pokušavala da izađe iz kontejnera. Izgubila je svest. Spasioci su mogli samo da potvrde njenu smrt. Vatrogasci su morali da preseku kontejner da bi izvukli telo.