AKTUELNO

Ruska policija uhapsila je dve žene koje sumnjiče da su do smrti pretukle muškarca koji je odbio s njima imati odnos u troje na groblju, prenosi Mirror.

Reč je o 29-godišnjakinji i 37-godišnjakinji koje su zajedno s nesrećnim 63-godišnjakom pile alkohol u dvorištu crkve na lokalnom groblju u gradu Stavropolju na jugozapadu Rusije. Nakon što ih je muškarac navodno odbio za seks u troje, dve žene su ga u besu počele tući.

U izveštaju lokalne policije navodi se kako su ga nasmrt pretukle, a zatim njegovo telo odvukle u šumu i tamo ga zakopale u rupi.

Nakon što je telo pronađeno u šumi, žene su uhapšene, a pojavili su se i snimci kako policija privodi osumnjičene do mesta u šumi na kojem su pronašli telo muškarca.

@dailymail

Two women, 29 and 37, have been detained in Russia for allegedly beating a 63-year-old man to death after he refused to sleep with them. The three were drinking together in a churchyard when the man refused the offer and the two women attacked him. They allegedly dragged his body to a wooded area and hid it in a hole. #news #stavropol #crime #attack #death

♬ A mysterious scene of the near future like Blade Runner(994826) - The Structures

Policija je izvestila kako su napadačice svojoj žrtvi zadale niz udaraca rukama i nogama u područje glave i torza usled čega je on preminuo. Osumnjičenima je određen istražni zatvor u trajanju od dva meseca.