AKTUELNO

Kara Tompson (29) iz Nešvila, mislila je da joj se posrećilo kada je njen muž Majls (30), koji vodi firmu za uklanjanje kabastog smeća, doneo kući polovnu sofu od zelenog somota elegantnog izgleda.

Par je posle nekog vremena odlučio da istraži vrednost polovnog kauča i došli su do saznanja koje ih je šokiralo. Kara je podelila svoje iskustvo na društvenim mrežama upozoravajući ljude da dobro razmisle i malo istraže pre nego što polovni nameštaj unesu u kuću.

„Moj muž je vlasnik kompanije za odvoz smeća, vlasnici jedne bogate kuće su mu platili da odnese par starih kauča i stolicu. Bila je to prelepa kuća od 2 miliona dolara a nameštaj je bio u savršenom su stanju."

Kada je ugledao zeleni kauč odmah je odlučio da ga donese kući jer je bio idealan za dečiju sobu. Deca su bila oduševljena, "Tako su uzbuđeni, poludeli su od sreće, već su stavili svoju ćebad i jastuke na krevet."

@karathebabynurse

I am mortified lol but now I guess we owe ourselves a real Nugget?

♬ original sound - Nurse Kara 🤍

Ali nije prošlo mnogo vremena pre nego što su se stvari preokrenule, oduševljenje je bilo kratkog daha. Muž je u jednom trenutku unezvereno dojurio do svoje supruge i rekao joj da krevet odmah moraju da iznesu iz dečje sobe. Kara je bila začuđena, prvobitno je mislila da su kauč napale stenice ili nešto slično, ali istina je bila drugačija.

Naime, Majls je slučajno video logo na kauču koji je bio sa strane a koji je označavao da je reč o nameštaju za seks. “Postoji skriveni odeljak u kauču, kao i nosači za kaiševe. Rekla sam mužu da moramo momentalno da ga iznesemo napolje. Bila sam šokirana! Uvek čistimo i proveravamo nameštaj, pre nego što ga unesemo u kuću, ali logo je bio sa strane i nismo ga videli”, kazala je.

Kara ističe da se nije osećala prijatno i da ni ona ni suprug nisu želeli da nešto namenjeno takvoj svrsi drže u dečjoj sobi. “Još nismo odlučili šta da radimo, za sada je u gostinskoj sobi. Rekli smo deci da ćemo im dati drugi ležaj, a da ovaj ne mogu da koriste”.

Autor: