AKTUELNO

Nikada nije bila gora administracija u SAD, istakao je za Novo jutro kod Jovane Jeremić na TV PINK, Dejan Miletić, predsednik Centra za proučavanje globalizacije.

Miletić je rekao da smatra da nikada nije bila gora administracija u SAD, kao i da smatra da ne može da se veruje Bajdenu, ali i da je do apsurda dovedena i globalna i unutrašnja situacija u Americi.

Politikolog Zoran Milosavljević, rekao je da je tamo udario sistem na sistem. Dodaje da sistem koji je mesecima formiran pokušava da preživi.

- Ovde je ozbiljna unutrašnja borba, vodi se tajna politika i sve se koristi. Nikada nije bilo podeljeniije društvo tamo – rekao je Milosavljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, vidimo da i oni koji su za i koji su protiv Trampa kažu da je moguće da dođe do građanskog rata.

Miletić je rekao da su se pojavile različite teorije oko atentata na Donalda Trampa, dodaje da su u njegovom štabu došli do informacije da mu najveća opasnost preti od trivanja.

Milosavljević kaže da možemo da vidimo da će biti nikada tesnija trka u SAD, mali broj glasova će odlučivati.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nadamo se da do 5. novembra neće biti nekih većih tragedija. Ako budu procenili da je Trampov sistem nadomak pobede, ne bi nikoga iznenadilo da dođe do nekog pokušaja fizičkg delovanja prema licu – rekao je Milosavljević.

Kako kaže, postoji problem gde Amerika već koristi svoje rezerve goriva, kako bi zataškala kod stanovništva kakvo je pravo stanje u zemlju.

Autor: