AKTUELNO

Troje braće i sestara pronađeno je mrtvo u kući u Bristolu. Sumnja se da ih je usmrtila 42-godišnja žena, koja je u međuvremenu uhapšena! Ona je u policijskom pritvoru u bolnici i nije životno ugrožena!

Policija u nedelju u 12.40 ujutru dobila poziv iz Blaise Valka u gradskoj oblasti Si Mils. Policijajci su brzo stigli do kuće i tamo su zatekli jeziv prizor - beživotna tela F. B. (7), J. B (3) i devetomesečnog M. B.

Glavni inspektor Viks Hejvord-Melen iz policije Ejvona i Somerseta rekao je da će obdukcija pokazati uzrok smrti dece i da će ona verovatno biti završena do kraja ove nedelje.

Hejvord-Melen u obraćanju medijima istakla da je jedna 42-godišnja žena uhapšena zbog sumnje da je izvršila ubistvo dece. Ona je rekla da su detektivi iz tima za istraživanje velikih zločina u ranoj fazi, kako je nazvala, "veoma osetljive, složene i temeljne istrage".

- Forenzička obdukcija će biti obavljena kako bi se utvrdio uzrok smrti i važno je da ne spekulišemo o ovom slučaju dok se ne sprovedu odgovarajući procesi - navodi se u saopštenju policije Ejvona i Somerseta.